• Virtuální sídlo v Ostravě

  • Rychlé zakládání společností

  • Prodej ready made společností

O nás

  • Kdo jsme?

    KANCELÁŘ29 je značka společnosti SKUPINA FARKAS ČESKO s.r.o., která podniká na českém trhu od roku 2016. Naše sídlo se nachází v Ostravě na ulici Soukenická 877/9. KANCELÁŘ29 poskytuje adresu pro firmy v Ostravě (virtuální sídlo) včetně komplexní obsluhy (přebírání a skenování korespondence bez limitů, zasedací místnost v ceně) a je odborník na zakládání, prodej a likvidaci společností.

  • Jak pracujeme?

    Kromě poskytování služeb virtuálního sídla, snažíme se naším klientům zajistit podporu u zahájení a uskutečňování ekonomické činnosti. Každému klientovi zajistíme komplexní a profesionální obsluhu, přizpůsobenou individuálním potřebám a požadavkům. Řešením, které často umožňuje okamžité zprovoznění firmy, je služba rychlého založení společnosti nebo koupě ready made společnosti.

  • Co získáváte?

    Naše ready made společnosti nabízíme za nejvýhodnější cenu na trhu. Převod má podobu all inclusive – všechny poplatky a náklady jsou již zahrnuty v ceně. Samotný převod probíhá řádně a rychlé. Rádi vás zveme k návštěvě naší kanceláře v hodinách 9-17 od pondělí do pátku.

  • Virtuální sídlov Ostravě

    Sídlo pro Vaši firmu včetně komplexní obsluhy korespondence a zasedací místnosti již od 250,- Kč bez DPH/měsíc.

  • Rychlé zakládání společností

    Komplexní obsluha při zakládání společnosti s.r.o. Zařídíme všechny formality za klienta. Všechny náklady jsou zahrnuté v ceně (all inclusive). Již od ….Kč bez DPH.

  • Prodej ready made společností

    Zahajte podnikání ihned s hotovou společností! Naše společnosti mají čistou historii a žádné závazky. Všechny náklady jsou zahrnuty v ceně (all inclusive) . Již od …Kč bez DPH.

  • Likvidace společností

    Provedeme Vás celým postupem likvidace Vaší společnosti s.r.o. a zajistíme výmaz firmy z obchodního rejstříku. Již od 4000,- Kč bez DPH.

Proč my?

  • Služba all inclusive – všechny náklady a poplatky jsou již zahrnuty v nabízené ceně,
  • Nejvýhodnější ceny,
  • Formality na straně klienta omezujeme na nezbytné minimum,
  • Komplexní služby – zajišťujeme vše od začátku až do konce,
  • Záruka bezpečí,
  • Spokojenost četných klientů doložená referencemi a vysokým hodnocením na Google,
  • Rychlé jednání – expresní provedení služeb založení a prodeje společností,
  • Profesionalita a zkušenost naších zaměstnanců,

Reference

Reference
  • Denis Landori
    Denis Landori

    Spolupráci s KANCELÁŘÍ29 v Ostravě probíhala vždy bez námitek. Pracovníci kanceláře přistupují k svěřeným problémům profesionálně, s ochotou a rychle. Stejně tak postupují u přebíraní mé korespondence — notifikují bez odkladu, že se objevila pečlivě ji evidují a uchovávají. Telefonický a mailový kontakt s kanceláří lze označit jako vzorný. Využití služeb KANCELÁŘE29 ušetří hodně času a garantuje, že vše bude úspěšně vyřízeno. Jsem velmi spokojený a jednoznačně vyjadřuji své doporučení.

  • BLACK TOWER ENTERTAINMENT s.r.o.
    BLACK TOWER ENTERTAINMENT s.r.o.

    Spolupráci s KANCELÁŘÍ29 jsme zahájili koncem roku 2021. Po celou dobu jsme mohli počítat s obsluhou na nejvyšší úrovni. Notifikaci o korespondenci jsme pokaždé obdrželi včas a způsobem, který je pro nás velice pohodlný. Stojí za to ocenit především tým zaměstnanců ostravské KANCELÁŘE29, kteří vždy s úsměvem vyhází vstříc a jednají poctivě. Díky jejich angažovanosti služba virtuálního  sídla přesahuje obecně přijaté normy. Využitím KANCELÁŘE29 jsme nemuseli ztrácet čas na přípravu fyzických prostorů nebo hledání sekretářky a mohli jsme se soustředit na své podnikatelské aktivity.

  • Pokešov s.r.o.
    Pokešov s.r.o.

    Poskytování veškerých služeb vždy na vysoké úrovni. Při osobních setkáních jsem vždy komunikoval s pozitivními o příjemnými lidmi. Ve všech ohledech oceňuji vysokou profesionalitu. Vždy jsem cítil, že se mohu na KANCELÁŘ29 s čímkoliv obrátit. Jedná se o firmu, která je vždy ochotná a udělá pro zákazníky maximum. Spolupráce s nimi mi osobně šetří čas i finance, mohu se tak více věnovat svému podnikání.

  • Českomoravská asociace podnikatelek a manažerek
    Českomoravská asociace podnikatelek a manažerek

    Služby KANCELÁŘE29 z Ostravy rozhodně doporučujeme. Využíváme je již téměř rok a vše probíhá k naší plné spokojenosti. Vyhovují nám služby i ceny. V rámci služeb můžeme nejen počítat s přebíráním korespondence, ale také využívat pěknou zasedací místnost s potřebným komfortem. Zaměstnanci KANCELÁŘE29 jsou vždy milí, kompetentní a usměvaví. Je vidět, že jsou to správní lidé na správném místě.

  • Colias solutions s.r.o.
    Colias solutions s.r.o.

    S KANCELÁŘÍ29, jejímž provozovatelem je Skupina Fakras Česko s.r.o. se sídlem Soukenická 877/9,702 00 Ostrava spolupracujeme již několik let. Využíváme zejména tlumočnické a překladatelské služby, které jsou poskytovány na velice vysoké úrovni. S výsledky práce jsme vždy nadmíru spokojeni. Spolupráce s KANCELÁŘÍ29 určitě stojí za doporučení.

Recenze

David Pašek
David Pašek
10:39 21 Oct 22
Doporučuji, velmi příjemné a rychlé jednání. :)
Renáta Valerie Nešporek
Renáta Valerie Nešporek
14:13 05 Oct 22
Kancelář29 určitě doporučuji. Zaměstnankyně jsou příjemné a proklientské.
Petr Hlaváč
Petr Hlaváč
12:34 03 Oct 22
S KANCELÁŘ29 spolupracuji již několik let. Řešíme spolu především překladatelské a tlumočnické služby. Spolupráce je... velice příjemná a na vysoké úrovni. Vyzdvihl bych především spolehlivost a vstřícnost. Vřele doporučuji.celá recenze
Denis Landori
Denis Landori
12:22 29 Sep 22
Perfektní přístup, info o poště mi pravidelně chodí na mail,v případě nejasností mi bylo vše řádně a srozumitelně... vysvětleno.Za mě vše v maximálním pořádku, plánuji ve spolupráci pokračovat i v budoucnu.celá recenze
Zobrazit všechny recenze
js_loader

Naše lokalita

Soukenická 877/9,
702 00 Ostrava – Moravská Ostrava

Máte zájem?
Máte dotaz?
Kontaktujte nás

Szymon Miśkiewicz
Plnící povinnosti vedoucího ředitele
Szymon Miśkiewicz

Kontaktní formulář

    Vaše údaje
    Zpráva

    Nejnovější články

    Daně a kryptoměny

    V současnosti české právo ještě neobsahuje specifická pravidla pro zdanění kryptoměn. Ty jsou však klasifikovány jako nehmotný movitý majetek, a proto byste měli zahrnout...
    Číst více

    3 způsoby zdanění OSVČ

    Zdanění osob samostatně výdělečně činných je složitý proces, který vyžaduje znalost platných předpisů a možností, které nabízí daňový systém. Z hlediska právního a ekonomického...
    Číst více